Autobanden Kopen

Banden bij Auto in de Buurt

RDW-Logo
VWE-Logo
eurol-service-point

Autobanden kopen?

Wanneer heb je winterbanden nodig in plaats van zomerbanden? Of zijn 4-seizoenenbanden (all-season banden) goed genoeg voor uw auto en hoe u hem gebruikt? Auto in de Buurt biedt alle soorten banden aan, met verschillende prijzen en kwaliteiten. Ook voor uw voertuig is er de optimale keuze.

Autobanden zorgen voor tractie. De zogenaamde drag of the road zorgt ervoor dat je niet uitglijdt of uitglijdt. Daarnaast zijn je banden ook belangrijk voor de stabiliteit van jouw voertuig in bochten en bij het remmen.

Als het op veiligheid aankomt, zijn banden een van de belangrijkste onderdelen van een voertuig. Het remsysteem stopt de wielen, maar niet het voertuig. Het is de band die uw auto tot stilstand brengt.

Wij hebben een divers assortiment aan premium banden met onder andere merken zoals Michelin, Continental, Vredestein, Pirelli, Hankook, Bridgestone en Goodyear. Uiteraard ook de betaalbaardere en goedkopere banden hebben wij in ons assortiment van merken zoals Tyfoon, Nexen, Yokohama, Goodride, Delinte, Imperial, Minerva, Fortuna, Kleber, Semperit en Petlas.

Zomerbanden

Bij warm weer boven 7 graden is rijden met zomerbanden veiliger. Zomerbanden hebben minder lamellen in hun profiel, waardoor de band stijver wordt. Dit zorgt voor een kortere remweg bij warm weer.

Winterbanden

Winterbanden hebben een profiel met meer horizontale en zigzagsporen, die de beste grip en slijtvastheid bieden bij koud weer. Rubber blijft flexibel bij temperaturen onder nul.

All Season Banden

Jij bent niet afhankelijk van je auto en doet niet aan wintersport? Dan bieden all season banden uitkomst. All-season banden passen zich aan de temperatuur en de wegomstandigheden aan. In zwaardere klimaten (zomer en winter) moeten echter zomer- of winterbanden worden gekozen.

Contact

We kijken uit naar uw bericht. Wilt u direct een afspraak maken? Klik dan hier.

en_US

Contact
Auto in de Buurt

Call our shop in Hoofddorp. This is the fastest way to contact us.
Make your appointment directly online with us in two minutes.

Contact
Auto in de Buurt

Opening times:

Mon-Fri: 9am-6pm, Sat: 12pm-4pm

Address:

Willem Brocadesdreef 200, 2132 PV Hoofddorp